چهطور عطربزنیم+ رایحه درمانی
چهطور عطربزنیم+ رایحه درمانی
مواد معطر و خوشبو به صورت های گوناگون از قرنها پیش به وسیله بشر ابداع شدهاست در قرون پیش بو ها را می سوزاندند، مانند عود ، بعد ها هم از گونه های بو های حیوانی و گیاهی به کارگیری می کردند
در شعرهای شعرا هم از عطرهای مانند: بان،کافور، مشک، عود، عنبر، غالیه، گلاب و غیره در شعر های خویش مذکور اند .
استعمال از رایحه به طور مایع و باطن شیشه بیشتراز 200 سال عمر ندارد. امروزه بو به معنای مایعی میباشد که باطن بطری های شیشه ای بسته بندی میشود و برای خوشبو کردن تن به کارگیری میگردد.
مادهای خوشبوست که برای خوشبو سازی تن یا این که فضا از آن به کارگیری میگردد. رایحه از مواد طبیعی یا این که از ادغام اسانسها، ثبتکنندهها و حلالها و ترکیبات معطر تشکیل می شود. مواد نخستین معطر آفریننده بو از روش استخراج از منابع گیاهی، حیوانی یا این که از طریقهای ساخت تصنعی مواد شیمیایی تهیه و تنظیم میگردند.
مواد اول معطر تولید کننده بو از روش استخراج از منابع گیاهی، حیوانی یا این که از طریقهای ایجاد تصنعی و مصنوعی مواد شیمیایی تنظیم می گردند.
عطرها از بخشهای گوناگون مواد طبیعی و تصنعی و مصنوعی مانند مواد گیاهی و یا این که جانوری ساخته شدهاند. در بخش گیاهی این نصیبها مشتمل بر گل، برگ، تنه، ریشه، ساقه، میوه، دانه و … هستند. از گیاهانی که در صنعت عطرسازی کاربرد فراوانی داراهستند میاقتدار به ترنج (برگاموت)، هل، سدر، یاسمن، زنبق رنگ زرد و … اسم پیروزی. گیاهانی که بیشترین اهمیت را در عطرسازی دارا هستند با دقت به قسمتی که گزینه به کار گیری قرار می گیرد دربرگیرنده روغن طبیعی رز، عصاره یاسمن و گلهای پرتقال اشاره نمود.
عطرها دارنده تفاوتهای متعددی با یکدیگر میباشند. در شرایط کلی، هر رایحه از سه جزء جداگانه (نوت( Note تشکیل یافته میباشد. اولین جزء، نوت اول یا این که آغازین (Top Note) بو هست. در نوت آغازین معمولاً از فرّارترین ماده که مشخص و معلومترین رایحه را دارا می باشد به کار گیری میگردد، این نوت در ساخت رایحه کاربرد فراوانی دارااست چراکه اثر آن که اولی حسی میباشد که فرد در اولی واکنش با آن بو چهره میگیرد و معمولاً بعداز چندین دقیقه انتها میپذیرد. توانمندی این اثر می تواند سبب ساز جذب اضافه مشتری شود. عطر این مرحله جدید و تند بوده و ترکیباتی که دراین مرحله دخیل میباشند دارنده بوی تند میباشند، شدیداً گریز بوده و باگاز تبخیر میگردد.